Om oss

Budbärar´n i Malmö AB bildades 1987 och ägs till 100% av Niklas Ahlbin. Företaget har 6 fast anställda och 2 timanställda. Transport av ömtåligt gods sågs som en idé att utveckla på lokal marknad d.v.s Skåne Blekinge Halland och Södra Småland.

Ett steg var att lära om kundens behov, där vi idag tar hand om ett flertal företags totala logistiklösningar, såsom leveransjustering, transport och instruktion till kund av till exempel kopierings utrustning

Våra chaufförer är specialutbildade i och har erfarenhet av att hantera originalföremål vid packning och transporter. I egna bilar avsedda för transporter av mycket känsligt gods flyttar vi din utrustning. Transporterna sker i specialutrustade fordon med luftfjädring, lyfthjälpmedel och emballeringsersättande material för förankring av gods i lastbil.

”Att med kunden i centrum och med sådan kvalitet att vi överträffar kundens förväntningar, hantera och transportera ömtåligt och värdefullt gods”, är visionen. Vi strävar hela tiden efter att bli bättre. Vi vill ständigt utveckla såväl oss själva som våra produkter och metoder så att vi kan nå ”Total kundtillfredsställelse”